Win THE LEGEND OF TARZAN op dvd, blu-ray of 3D blu-ray!

Bedenker: David Yates

Cast: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz

Genre: Actie, Avontuur, Drama

Distributeur: Warner Home Video

Releasedatum: 9 november 2016

In deze brullende actiefilm, gebaseerd op Edgar Rice Burroughs’ legendarische werk, speelt Alexander Skarsgård de rol van Tarzan, die de Afrikaanse jungle heeft verlaten om bij zijn geliefde vrouw Jane (Margot Robbie) te gaan wonen onder de naam John Clayton III, Lord Greystoke. Maar hij wordt weer uitgenodigd om naar de Congo te reizen, niet wetende dat hij wordt gebruikt voor een complot dat is beraamd door kapitein Leon Rom (Oscar®-winnaar Christoph Waltz). Tarzan belandt tussen hebzucht en wraak in, maar de bedenkers van de samenzwering beseffen niet wat ze met hun acties ontketenen.

Aaaaaah Aaaaaaaah AaAaAa aaaaaaaah! Ja hoor, Tarzan is helemaal terug. Edgar Rice Burroughs‘ fictieve held is vanaf vandaag te bewonderen op dvd, blu-ray en 3D blu-ray in THE LEGEND OF TARZAN. De ‘aapmens’ John Clayton (Alexander Skarsgård) is ondertussen zijn wilde haren wel kwijt en tracht zich samen met zijn geliefde Jane (Margot Robbie) te integreren in de Britse aristocratie. Tot hij uitgenodigd wordt voor een nieuw bezoek aan Congo. Wat John ‘Tarzan’ Clayton echter niet weet is dat de invitatie eigenlijk de eerste stap is in het snode plan van kapitein Leon Rom (Christoph Waltz) … .

Wil je weten wat badass Leon Rom van plan is met Tarzan? Neem dan onmiddellijk deel aan onze wedstrijd. Dankzij Warner Home Video mogen we immers samen met onze collega’s van Cinemapp 3 exemplaren van THE LEGEND OF TARZAN uitdelen. Om een dvd, blu-ray of 3D blu-ray te bemachtigen dien je onderstaand formulier in te vullen en correct te antwoorden op volgende wedstrijdvraag: Van welke populaire filmfranchise regisseerde David Yates maar liefst 4 episodes?

[contact-form-7 id=”76982″ title=”THE LEGEND OF TARZAN”]

Deelnemen kan t.e.m. woensdag 16 november 2016. Eén deelname per adres. Winnaars worden persoonlijk verwittigd. De prijzen worden via de post verzonden.
There are no comments

Add yours