Win een dvd van de horrortopper THE CONJURING 2

Bedenker: James Wan

Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Wolfe, Frances O’Connor

Genre:Horror, Mysterie, Thriller

Distributeur: Warner Home Video

Releasedatum: 12 oktober 2016

Oscar®-genomineerde Vera Farmiga en Patrick Wilson zetten hun rollen uit The Conjuring voort als Lorraine en Ed Warren, die een alleenstaande moeder bijstaan in het opvoeden van haar vier kinderen in een huis dat wordt geteisterd door kwaadaardige geesten. Als het Amityville van Engeland was de Enfield Haunting de meest gedocumenteerde zaak in de paranormale geschiedenis. Ontdek de waarheid over het verhaal dat de wereld versteld deed staan.

Wat is er gezelliger dan op een donkere winterse avond vanonder een fleece deken te genieten van een mysterieuze thriller? Niets lijkt ons. We raden jullie dan ook aan THE CONJURING 2 op dvd of blu-ray in huis te halen en mee te leven met het echtpaar Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga). Zij mogen ditmaal naar Londen vliegen om te onderzoeken of Peggy Hodgson (Frances O’Connor) en haar kinderen daadwerkelijk geteisterd worden door een duistere verschijning.

Dankzij Warner Home Video mogen wij 3 dvd’s van James Wan‘s topfilm uitdelen. Wil jij een exemplaar winnen vul dan onderstaand formulier in en geef daarbij zeker een correct antwoord op volgende wedstrijdvraag: Welke totaalscore gaven wij aan THE CONJURING 2 in onze recensie?

[contact-form-7 id=”77080″ title=”THE CONJURING 2″]

Deelnemen kan t.e.m. vrijdag 25 november 2016. Eén deelname per adres. Winnaars worden persoonlijk verwittigd. De prijzen worden via de post verzonden.
There are no comments

Add yours