Win een blu-ray of pluche van THE SECRET LIFE OF PETS

Bedenker: Yarrow Cheney, Chris Renaud

Cast: Kevin Hart, Dana Carvey, Ellie Kemper, Jenny Slate, Steve Coogan

Genre: Komedie, Familie

Distributeur: Universal Pictures Benelux

Releasedatum: 23 november2016

Huisdiergeheimen is de recentste kaskraker van de makers van de Verschrikkelijke Ikke en Minions-films en beantwoordt eindelijk de vraag: wat doet jouw huisdier als je niet thuis bent? Als hun baasjes weg zijn roddelen de huisdieren met hun vrienden, stillen ze hun lekkere trek en geven ze uitbundige feestjes. Het avontuur begint wanneer een vertroetelde terriër en zijn nieuwe uitbundige “huisgenoot” verdwalen in de stadse jungle van New York. Ondanks hun meningsverschillen moeten zij samenwerken om veilig thuis te komen. Ga mee op avontuur met de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

Wat spookt jouw huisdier uit terwijl jij aan het werk bent? Vroeger was dat een groot mysterie, maar sinds de introductie van de Go Pro’s en andere mobiele camera’s circuleren online de meest hilarische filmpjes hiervan. In de animatiefilm THE SECRET LIFE OF PETS gaat men echter nog een stapje verder. Daar raken de verwende terriër Max (Louis C.K.) en zijn kersverse roomie Duke (Eric Stonestreet) samen met hun kleurrijke vriendenkring in een heus avontuur verzeild terwijl de baasjes van huis zijn!

Wil jij samen met jouw kinderen genieten van deze leuke film van de makers van o.a. Verschrikkelijke Ikke en Minions? Doe dan onmiddellijk mee aan onze wedstrijd, want dankzij Universal Pictures Benelux mogen wij samen met onze collega’s van Cinemapp 3 blu-ray’s en 3 Max Squishy Toys uitdelen. Onderstaand formulier invullen en correct antwoorden op volgende wedstrijdvraag volstaat om in aanmerking te komen: Onder welke Nederlandse titel verschijnt THE SECRET LIFE OF PETS bij ons?

[contact-form-7 id=”77098″ title=”THE SECRET LIFE OF PETS”]

Deelnemen kan t.e.m. woensdag 30 november 2016. Eén deelname per adres. Winnaars worden persoonlijk verwittigd. De prijzen worden via de post verzonden.
There are no comments

Add yours