Win een blu-ray van JASON BOURNE

Bedenker: Paul Greengrass

Cast: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Julia Stiles, Vincent Cassel

Genre: Thriller

Distributeur: Universal Pictures Benelux

Releasedatum: 30 november 2016

Matt Damon keert terug in zijn meest iconische rol als Jason Bourne. Paul Greengrass, de regisseur van o.a. The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum, geeft de Bourne franchise een nieuw hoofdstuk. In Jason Bourne keert de voormalig en meest dodelijke CIA agent, Jason Bourne, terug vanuit de anonimiteit. Matt Damon wordt vergezeld door Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones en Julia Stiles in deze Bourne film.

Zowel Matt Damon als Paul Greengrass zijn terug van de partij voor JASON BOURNE, de nieuwste episode uit het bestaan van de dodelijke CIA-agent. Damon is niet de enige klinkende naam op de aftiteling van deze spannende actiethriller, ook o.a. Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones en Julia Stiles tekenen present. Redenen genoeg denken wij om de film meteen aan te schaffen op dvd of blu-ray. Al kan je ook jouw kans wagen bij ons, want dankzij Universal Pictures Benelux mogen wij namelijk 3 blu-ray’s uitdelen.

Om daarop kans te maken moet je enkel onderstaand formulier invullen. Er is ditmaal geen wedstrijdvraag, al zouden we het wel fijn zijn als jullie de Facebook-pagina of de Twitter-account van Cinemapp voortaan volgen. Deze JASON BOURNE-wedstrijd is namelijk de laatste wedstrijd van Cineme. Wij houden vanaf volgende week op te bestaan, maar je moet ons geen dag missen. Vanaf maandag 5 december vervoegen wij namelijk de redactie van Cinemapp. Hopelijk zien we jullie daar terug!

[contact-form-7 id=”77162″ title=”JASON BOURNE”]

Deelnemen kan t.e.m. woensdag 7 december 2016. Eén deelname per adres. Winnaars worden persoonlijk verwittigd. De prijzen worden via de post verzonden.
There are no comments

Add yours