Ho ho hey! Win een duoticket voor BAD SANTA 2!

Bedenker: Mark Waters

Cast: Billy Bob Thornton, Kathy Bates, Tony Cox

Genre: Komedie

Distributeur: Entertainment One

Releasedatum: 23 november 2016

Meer dan tien jaar na de grote kraak in Bad Santa, is Willie (Billy Bob Thornton) nog steeds de meest grove kerstman op aarde. Kerst viert hij het liefst scheldend, vechtend en dronken van de goedkope whisky. Als zijn boze kleine helper Marcus (Tony Cox) vrijkomt uit de gevangenis en voorstelt om op kerstavond samen een liefdadigheidsinstelling te beroven, zegt Willie dan ook volmondig ja. Hoewel hij hier spijt van krijgt als blijkt dat zijn gestoorde moeder (Kathy Bates) ook meewerkt aan de roof. Een misdrijf als dit, met zulke geschifte criminelen, kan alleen maar enorm uit de hand lopen. Maar wel op de meest grove, krankzinnige en hilarische manier mogelijk!

Geen Pietenpact of iets dergelijks in BAD SANTA 2. Nee hoor, ruim 10 jaar na hun wandaden uit de eerste film zijn de grofgebekte kerstman Willy (Billy Bob Thornton) en zijn kleine hulpje Marcus (Tony Cox) terug met nog meer snode plannen. Ditmaal hebben ze het op de liefdadigheidsinstellingen gemunt en ze krijgen daarbij hulp van Willy’s geschifte moeder (Kathy Bates). Dolle pret verzekerd dus!

Wil jij gratis gaan bulderlachen bij BAD SANTA 2? Neem dan deel aan onze wedstrijd door onderstaand formulier in te vullen. Dankzij Entertainment One mogen we namelijk 3 duotickets voor de film uitdelen. Je moet daarvoor wel het juiste antwoord kennen op volgende wedstrijdvraag: Kathy Bates vertolkt in BAD SANTA 2 de moeder van Billy Bob Thornton, maar in werkelijkheid is het leeftijdsverschil tussen beiden niet zo groot. Hoeveel jaar verschillen Bates en Thornton?

[contact-form-7 id=”77039″ title=”BAD SANTA 2″]

Deelnemen kan t.e.m. dinsdag 22 november 2016. Eén deelname per adres. Winnaars worden persoonlijk verwittigd. De prijzen worden via de post verzonden.
There are no comments

Add yours