Zeer fijne “Killer Joe” poster!

Bron: Comingsoon.net

Dit is een eerste exclusieve blik op de poster van “Killer Joe” met Matthew McConaughey (“The lincoln Lawyer”) en Emile Hirsch (“Into the wild”) aangevuld met o.a. Juno Temple (“The dark knight rises”), Thomas Haden Church (“Sideways”) en Gina Gershon (“Bound).

De film werd geregisseerd door de Oscar®-winnende regisseur William Friedkin (“The Exorcist”, “The French Connection”) en het script is van Pulitzer én Tony Award-winnaar Tracy Letts. Dit is niet de eerste collaboratie tussen Friedkin en Lett, in 2006 werkten beide heren aan “Bug” een film die een award (FIPRESCI-prijs) won op het filmfestival van Cannes in 2006.

In “Killer Joe” maken we kennis met Chris, een 22 jarige drugs-dealer (Hirsch). Zijn voorraad wordt afgepakt door zijn moeder en nu moet hij dringend met zo’n 6000 dollar op de proppen weten te komen of hij bekoopt het met z’n leven. In een vlaag van wanhoop zoekt hij hulp bij Killer Joe (McConaughey)nadat hij ontdekte dat z’n moeders levensverzekering zo’n 50 000 dollar waard is. Desondanks het feit dat hij Joe normaal zijn loon op voorhand betaald wil zien, maakt hij voor een keer een uitzondering. Dat Chris z’n zus inzet als ‘seksueel’ onderpand heeft er misschien ook iets mee te maken.

“Killer Joe” maakt z’n wereld-première op het filmfestival van Venetië. Producenten van dienst zijn Nicolas Chartier (“The hurt Locker”) en Scott Einbinder.

hr_Killer_Joe_6

De poster is klikbaar voor vergroting.

© Cineme.be
Stijn