wrath

“Wrath of the titans”: Makhai Featurette.Bron: Itunes trailers

chimera wrath of the titans

Zo’n 10 jaar nadat Perseus in “Clash of the titans” (Sam Worthington) het monster ‘Kraken’ had met de grond gelijk gemaakt, lijkt de halfgoed, de zoon van Zeus (Liam Neeson) zich te settelen als visser, samen met z’n 10 jaar jonge zoon Helius.

Maar de strijd voor de macht woedt ongestoord verder. De goden zijn ernstig verzwakt doordat de mensen niet langer geloven en de goden vrezen dat de titanenopstand, onder leiding van Kronos ( de vader van Zeus, Hades en Poseidon) niet lang meer op zich zal laten wachten.

Naast Worthington en Neeson, zien we ook Danny Huston als Poseidon, Ralph Fiennes als Hades, Edgar Ramirez als Zeus z’n goddelijke zoon Ares, Rosamund Pike als koningin Andromeda, Bill Nighy als de verstoten god Hephaestus en Toby Kebbell als de halfgod en zoon van Poseidon, Argenor.

Perseus bevindt zich opnieuw in een lastig parket en moet het onder andere opnemen tegen gedrochten als de Makhai. Over dit gedrocht gaat de onderstaande featurette.

Clip:

© Cineme.be
Stijn

Gepubliceerd door

Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>