moonrise

Trailer voor Wes Anderson’s “Moonrise Kingdom”Bron: itunes trailer

De trailer voor Wes Andersons “Moonrise Kingdom” is zopas vrijgegeven. Anderson is o.a. bekend van de fijne prent “The life aquatic” met Steve Zissou uit 2004. In de prent zie je o.a. het acteertalent van Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand, Harvey Keitel en Tilda Swinton. De prent zit overladen met de grote namen en de prent zal te zien zijn bij ons vanaf 30/05/2012.

Trailer:

De films speelt zich af in de jaren ’60. 2 jonge deernes worden verliefd en gaan er samen vandoor. Norton, een scoutleider, en Willis, de sherrif, besluiten samen met een dorpsgezelschap op zoek te gaan naar het tweetal. McDormand speelt de moeder van het vermiste meisje, terwijl Murray haar vader zal gaan spelen.

© Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Leave A Comment

Connect with Facebook