Trailer + poster “The ghost rider: spirit of vengeance”

Nadat gisteren de poster verscheen, wisten we dat de trailer niet lang meer op zich zou laten wachten. En voorwaar Columbia Pictures gaf zopas de eerste trailer vrij van “The ghost rider: spirit of vengeance“. In de film zien we Nicolas Cage, Fergus Riordan, Ciaran Hinds, Violante Placido, Idris Elba en Johnny Whitworth.

De trailer, die er toch behoorlijk indrukwekkend uit ziet, wordt ingeleid door de regisseurs en ze hopen dat wij een ‘Hell of a time’ hebben terwijl we het bekijken, hoera, woordspeling!!

Trailer:

De 3D-film, die vanaf 15/02/2012 bij ons in de zalen zal draaien, werd geregisseerd door Mark Neveldine (“Crank: high voltage” en “Gamer”) en Brian Taylor (“Crank”, “Crank: high voltage” en “Gamer”). Johnny kampt nog steeds met de vloek van de duivel. En hij verstopt zich in Oost-Europa maar daar wordt hij gerecruteerd door een geheim sekte van de Kerk. Zijn taak bestaat erin om een jongen (Riordan) te redden uit de handen van de duivel (Hinds). Het verhaal lijkt daarentegen wel slap. Vooral aangezien we in de trailer eigenlijk al zien dat de jongen gered wordt door ‘Ghost Rider’.

Poster:
hr_Ghost_Rider-_Spirit_of_Vengeance_4

Wat denken jullie, van dit alles?

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours