Trailer + poster “Tanner Hall” – het gekke leven van een film!

Bijna 2 jaar geleden, op het Toronto film festival van 2009, verscheen “Tanner Hall” van Tatiana von Furstenberg en Francesca Gregorini aan het film-firmament. De film ging op het festival in première. Het meest memorabele aan de film zou zijn dat het de eerste grote rol was voor Rooney Mara. 2 jaar geleden kende echter nog niemand haar, ze zou weldra te zien zijn in de remake van “Nightmare on Elm street”. Een film die niet véél zegt op uw CV.

Maar een jaar later hield Mara stand in “The social network“. In de mooie openingsscène speelde ze tegenover Jesse Eisenberg en daarna castte David Fincher haar nog eens als Lisbeth Salander in “The girl with the dragon tattoo”. Héél snel ging Rooney Mara van een onbekende leuk-uitziende actrice naar een behoorlijk klinkende naam. Al die tijd bleef “Tanner Hall” stof vatten in de rekken. De distributie-rechten van de film zijn in handen en waren toen eigenlijk ook al in handen van Anchor Bay en die hebben nu besloten, omdat Mara bekender is geworden, om de film uit te brengen.

Trailer:

De trailer spreekt ons eigenlijk niet aan. Veel meer dan een laatste-jaars-coming-of-age verhaal lijkt hier niet te zien. De trailer toont eigenlijk ook niets meer dan jonge meisjes op de kostschool.

Poster:

“Tanner Hall” zou nochtans een levendige kijk zijn op het privé-leven van jonge vrouwen in een meisjes-kostschool. Mja levendig precies, de trailer doet het eerder overkomen als een slap verhaaltje vol mooie jonge meisjes… Zelfs de baseline op de poster: ‘Lose your way… find yourself’ klinkt ronduit melig!

Wat vinden jullie?

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours