Trailer + poster “Seeking justice”

Bron: Cineme.be

Seeking justice” is van regisseur Roger Donaldson die eerder al films afleverde als “Cocktail”, “The world’s fastest Indian” en “The recruit“. Deze keer wist hij acteurs als Nicolas Cage, Guy Pearce, de niet onaardige January Jones, “Dexters” Jennifer Carpenter, Harold Perrineau en Xander Berkeley te overtuigen om voor z’n camera te gaan staan.

Poster:

het verhaal gaat over Will gerard die nadat zijn vrouw op een agressieve manier werd aangevallen door onbekenden, gecontacteerd wordt door een mysterieuze oranisatie. Geconfronteerd met de toenemende inefficiëntie en incompetentie van de politie heeft deze groep zich verenigd om zelf het lot in eigen handen te nemen en rechtvaardigheid te laten gelden. Ze stellen Will voor om zijn vrouw te wreken door de schuldige te elimineren in ruil voor een wederdienst die hij later voor hen zal moeten uitvoeren. Wannneer Will beseft dat hij, om zijn schuld in te lossen, zelf ook iemand zal moeten vermoorden beseft hij dat hij in de val werd gelokt en dat de leden van de organisatie reeds in alle lagen van de bevolking zijn ingeburgerd. Sommige afspraken moeten nu eenmaal gerespecteerd worden…

Trailer:

De synopsis leest als een twist op een veelvoudig herkauwd wraak-verhaal maar misschien weet de cast de film dat tikkeltje meer te geven, wie weet. De prent is vanaf (gisteren) 18/01/2012 in de zalen te bewonderen.

Meer info op www.justice-movie.co.uk

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours