Trailer + poster “Medianeras”

Bron: Cineme.be

Op het wonderfijne filmfestival van Gent konden we “Medianeras” reeds bekijken. Deze charmante film vertelt het verhaal van Martin, een webdesigner, die alleen woont in Buenos Aires, een stad waar hij op zich niet al te veel affiniteit voor koestert. Stukje bij beetje lukt het hem om uit de afzondering van zijn eenkamerappartement en zijn virtuele wereld te stappen. Mariana heeft net haar langdurige relatie uitgemaakt. Haar hoofd is een puinhoop, net als het appartement waar ze verblijft. Martin en Mariana wonen tegenover elkaar in dezelfde straat, maar ontmoeten doen ze elkaar nooit. Ze komen op dezelfde plekken, maar merken elkaar nooit op. Hoe kunnen ze elkaar ontmoeten in een stad van drie miljoen inwoners? Eenzaamheid in de stad. Medianeras. Wat hen van elkaar verwijdert is wat hen bij elkaar brengt.

medianeras-1

De regie is van Gustavo Taretto, in de film herkennen we an sich geen herkenbare gezichten. De cast bestaat uit Pilar López de Ayala, Inés Efron, Carla Peterson, Rafael Ferro, Javier Drolas, Romina Paula en Adrián Navarro. Maar dit is zo’n film die vrijwel meteen charmeert en hopelijk mensen naar de zalen kan lokken zonder klinkende naam.

Een recensie EN EEN INTERVIEW MET DE REGISSEUR volgt zeker nog, de film komt bij ons in de zalen vanaf 14 december 2011! En blijf eventjes zitten tijdens de credits. Er volgt een leuke lipsync van de hoofdrollen. Je kan dit clipje nu al bekijken op youtube maar je zal zelf moeten zoeken naar Mariana y Martin. Want aan het begin van het clipje waarschuwen ze je dat je dit beter nog niet bekijkt tot je de film hebt gezien en wij begrijpen waarom ze dat zeggen.

Trailer:

Poster:
936full-medianeras-poster

© Cineme.be
Stijn