Total Recall krijgt nog eens een nieuwe poster en clip!

Bron: Cineme.be

Er is alleszins al 1 verschil tussen de remake en de originele “Total Recall” film. Want deze film heeft een poster van Kate Beckinsale gewapend en enkele storm trooper-achtige mannen rondom haar. Echt? Een poster voor haar allen? Ze slaapt met de regisseur zeker?

“Total Recall” is een actie-thriller over realiteit en geheugen, geïnspireerd op een kortverhaal van Philip K. Dick getiteld “We can remember it for you wholesale“. In de prent maken we kennis met Douglas Quaid (Colin Farrell) en diens bloedmooie vrouw (Kate Beckinsale), maar het gaat niet helemaal zoals het hoort en Quaid teamt up met een rebel (Jessica Biel) om samen met Bill Nighy orde op zaken te stellen.

Realiteit en fantasie doorspekt in “Total Recall”.

“Total Recall”-poster:

Total Recall poster

De film, onder regie van Beckinsale’s hubbie Len Wiseman, verschijnt vanaf 08/08/2012. Schrijf de datum op zodat je die niet vergeet, maar in het slechtste geval kunnen wij het voor jou herinneren. “Total Recall” vanaf 08/08/2012 in de zalen met Colin Farrell, Kate Beckinsale, Bryan Cranston, Jessica Biel, Bill Nighy, Ethan Hawke en John Cho.

Total Recall – clip

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours