The walking dead seizoen 3, nieuwe afbeeldingen!

Bron: Cineme mailbox/EW

The walking dead

Als je Cineme een beetje kent dan weet je dat wij fan zijn van “The walking dead”. Toegegeven we hebben seizoen 2 nog niet gezien, dank u Belgische tv-programmatie. Ik sta op het punt om naar Amerika te verhuizen, enkel en alleen om up-to-date te kunnen blijven met de goede tv-series. Wij moeten begod 3 jaar wachten voor nog maar 1 aflevering getoond wordt van serie X om vervolgens 10 jaar heruitzendingen te moeten slikken. Het frustreert me en het mag dan ook niet verbazen dat tv steeds minder aantrekkelijk wordt.

walking-dead-season-3-prison

Maar goed, genoeg gezaag over de ondergang van televisie, want er zijn wel degelijk nog top tv-reeksen en AMC’s “The walking dead” is daar 1 van. Niet meteen weggelegd voor de gevoelige kijker maar dat als het voor jou al eens wat levend en toch ook dood mag zijn, dan is deze reeks een absolute must!

Deze nieuwe afbeeldingen tonen hoe onze helden enthousiast zijn dat ze een onderdak hebben gevonden die stevig genoeg is om de levende doden buiten te houden, maar ze moeten eerst nog binnen schoon schip houden met de huidige creeps.

walking-dead-season-3-prison-1

Herinneren jullie nog die ene foto die op Cineme is verschenen met de zombie ter promo van seizoen 2, deze is foto’s zijn meer actie maar daarom niet slechter, wat denken jullie?

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours