The-Master-poster

The master, eerste trailer + poster!Bron: /Film

Hieronder vind je de eerste volledige trailer en poster voor The Master, de nieuwste Paul Thomas Anderson (Magnolia, There Will Be Blood) productie.

Het drama gaat over Lancaster Dodd, een charismatische man die in de jaren 50 een nieuwe religie uit de grond wist te stampen. De verslaafde zwerver Freddie Stifton groeit uit tot de belangrijkste discipel van Dodd, maar blijkt ook flinke ambities te ontwikkelen. De film zou vrij geïnspireerd zijn op het ontstaan van de Scientology beweging.

The master – (toch bijzondere) poster:

The-Master-poster

In “The Master” zijn de hoofdrollen voor de getalenteerde Phillip Seymour Hoffman, getalenteerde verloren zoon Joaquin Phoenix en de getalenteerde en oogstrelende Amy Adams. “The master” verschijnt rond 10/2012 in onze bioscopen.

© Cineme.be
Stijn

Gepubliceerd door

Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>