The expendables 2, super banner + nieuws over Sin City 2!!

Bron: Cineme mailbox / Lionsgate

Het is bijna zo ver! Op 22/08/2012 komt “The Expendables 2” naar onze zalen en om dit in de verf te zetten brengt Lionsgate nog op de valreep en coole banner uit. Zeg maar gerust een eerbetoon aan “die andere grootmeester” Leonardo da Vinci.

Of willen ze eigenlijk gewoon zeggen, “The expendables 2”, dit wordt hun laatste avondmaal. Hommage of subtiele hint, de banner is echt cool.

The Expendables 2

Ps. over “The expendables 2” gesproken… Mickey Rourke keert dan wel niet terug naar de ‘overbodigen’ maar hij keer wel terug naar Sin City en trust me als ‘Marv’-fan ben ik daar enthousiast over! Hoera, Marv keert terug naar Sin City in “Sin City 2”!!!

© Cineme.be
Stijn
There are 2 comments

Add yours
  1. Yves

    sins the wrestler is rourke helemaal terug. ik vind hem nu neit de betere acteur vond hem vroeger in 9 1/2 weeks en angel heart vele malen beter en had hij ook nog niet zoeen ineengeslagen gezicht.

  2. Harald

    Inderdaad coole banner, maar vooral het nieuws dat Marv in Sin City 2 komt, vind ik zeer interessant! Het eerste deel was enorm genieten op alle vlakken en ik kijk dan ook enorm uit naar deel 2.


Post a new comment