spider

“The amazing spider-man” onthult dr. Curt Connors!

We zagen Spiderman al zweven in een video, we zagen al het kostuum van Spiderman maar nu kunnen we jullie de meest onthullende foto’s tonen tot dusver. De foto’s bereiken ons via een student: J. Anthony Hall. Hij verspreidde de foto’s via zijn Twitter account.

Zoals jullie kunnen zien, toont de eerste foto Rhys Ifans als Dr. Curt Connors. De groene sok rond zijn rechter arm is allicht om er in post-productie wat special effects van zijn schubbige alter-ego aan toe te voegen.

connors1

Misschien zie je het niet direct maar op de tweede foto zie je Martin Sheen in de rol van Ben Parker. De overige foto’s tonen Andrew Garfield (Spider-man) en de regisseur met de toepasselijke naam: Marc Webb.

connors2

connors3

connors4

“The Amazing Spider-Man” cast bestaat verder ook nog uit Emma Stone, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan en Sally Field. Het is nog wachten tot juli 2012 om te film te kunnen bekijken maar voorlopig houden wij jullie op de hoogte!

Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Leave A Comment

Connect with Facebook