Ted actrice: Mila Kunis, een mooie vrouw, maar bang van een lift!

Bron: Cineme mailbox/The Sun

Waarschijnlijk zullen sommige mensen een moord doen om met de beeldschone Mila Kunis vast te mogen zitten in een lift, maar de “Ted“-actrice was verre van blij toen haar dit zondag overkwam, we know we would! En zij heeft alleszins ook al laten verstaan er naar uit te kijken met ons eens vast te zitten…

De brunette, o.a. bekend van “Family Guy” en “Black Swan” zat samen met een goede vriendin in een overvolle lift in New York, toen de lift ineens vast liep. De brandweermannen haastten zich naar Manhattan waar ze Mila en tien andere mensen na maar liefst 45 minuten uit de lift konden bevrijden.

“Het was er warm geworden in de lift, maar ondanks de hitte in de lift bleven Mila en de anderen gelukkig kalm en raakte niemand gewond.”

De 29-jaar oude actrice is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege haar veelbesproken prille relatie met Ashton Kutscher. Vanaf 10 oktober schittert Mila naast Mark Wahlberg in de brutale komedie “Ted”, van Seth McFarlane, de maker van Family Guy.

De komedie vertelt het verhaal van John Bennett (Mark Wahlberg), een volwassen man die zijn leven deelt met een teddybeer: Ted. John mocht als kind een wens doen en zo kwam Ted tot leven. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

Bekijk hier alvast de Ted-trailer:


© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours