Stijn Coninx is op zoek naar figuranten!

Bron: Cineme mailbox

36889_131931950161753_7682497_n-600x600Al enkele mensen hebben gefigureerd voor verschillende projecten dankzij Cineme.be! En nu kunnen jullie ook jullie kans wagen want Stijn Coninx is voor z’n nieuwe film “Marina” op zoek naar figuranten, nu ja eigenlijk is Eyeworks op zoek naar figuranten maar wel voor zijn project!

Stijn Coninx kennen jullie ongetwijfeld nog van de succesfilms “Daens” en “Hector“, samen met Eyeworks, het productiehuis van de prent, gaan ze op zoek naar Italiaanse figuranten of figuranten van Italiaanse origine uit het Limburgse. Maar ook voor Vlaamse, Turkse en zelfs Griekse figuranten is er plaats. En dat van alle leeftijden, kinderen, volwassenen en ouderen.

“MARINA” is geïnspireerd op het leven van Rocco Granata en gaat over de migratie van de duizenden Italianen die in de jaren vijftig en zestig naar België kwamen om in de steenkoolmijnen te werken. De hoofdrollen worden vertolkt door Matteo Simoni en de charmante Evelien Bosmans.

De opnames gaan door van 25 september tot 9 november 2012 in Genk, Winterslag, Waterschei en omgeving.

Ben je geïnteresseerd om mee te werken aan deze langspeelfilm? Stuur dan een mailtje naar figuratiemarina@gmail.com met vermelding van je naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en twee recente foto’s. Oh en achteraf willen wij graag een verslagje van het hoe eraan toeging! 😉

© Cineme.be
Stijn
There is 1 comment

Add yours
  1. Yves

    daar wil ik wel naartoe gaan zal mail eens sturen. ik ben wel geselecteerd geweest voor nieuwe film van groeningen (broken circle breakdown) en ben toen naar de roma geweest moet ik daar eens een verslagje van geven heb zelfs foto’s daarvan??


Post a new comment