Sneak peek “The woman in black”!

Bron: CBS films

CBS films verspreidde deze nieuwe sneak peek van James Watkins‘ horror/thriller “The woman in black“, Daniel Radcliffe’s eerste rol na “Harry potter and the deathly hallows – part 2“. Naast Radcliffe zien we Ciaran Hinds, Liz White, Janet McTeer, Alisa Khazanova, Tim McMullan, Roger Allam, Daniel Cerqueira, Shaun Dooley, Mary Stockley, Cathy Sara, David Burke, Victor McGuire en Lucy May Barker. Ciaran Hinds en Radcliffe werkten in het verleden al nauw samen aan “Harry Potter and the deathly hallows”. Men zou het misschien niet geloven maar Hinds speelt de broer van Perkamentus!

“The woman in black” speelt bij ons in de bioscoop vanaf 07/03/2012. De film gaat over een jonge advocaat, Arthur Kipps (Radcliffe), die reist naar een afgelegen dorp om de papieren van een recent overleden cliënt te regelen. Daar ontdekt hij de geest van een verbitterde vrouw, die uit is op wraak…

Sneak Peek:

Op basis van deze beelden zou ik durven stellen dat dat Radcliffe best goed afgaat. Ik zie Radcliffe aan het werk, geen Harry Potter. De film is trouwens vrij belangrijk voor de man, z’n eerste werk na de grootste filmfranchise ooit, als hij nu kan bevestigen zou dat heel mooi zijn voor zijn carrière.

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours