Seven Psychopaths valt in de prijzen in Toronto

Bron: Cineme mailbox

seven-psychopaths-posterSeven psychopaths, de nieuwe film van regisseur Martin McDonagh (“In Bruges”), heeft de Blackberry people’s choice midnight madness award gewonnen op het Toronto film festival. De midnight madness categorie op het international Toronto Film Festival bestaat uit middernacht screenings van de beste actie, horror, shock en fantasyfilm.

Seven psychopaths werd door de bezoekers verkozen tot beste film in de competitie. Meer nog ook de eerste reacties van de pers waren lovend over het script en de prestaties van de fijne cast! Zo sprak Empire Magazine over een “Funny, dirty and very, very violent comedy that tilts at serious themes (as did In Bruges, but in a different way) and does so with a messy, irreverent, gung-ho energy.”

Seven psychopaths – trailer:

Hieronder staat de synopsis van de prent die vanaf januari 2013 in de bioscopen zal draaien.

Een schrijver (Colin Farrel) die moeite heeft met het schrijven van het script rond een seriemoordenaar krijgt levensechte inspiratie wanneer een fout gelopen dognapping een universum aan gekke personen voor z’n deur brengt. Een top cultfilm cast (Christopher Walken, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Tom Waits, Harry Dean Stanton) leiden dit geschifte, met bloed bespatte commentaar op de psycho-killer van de schrijver-regisseur van “In Bruges”.

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours