Robert Redford in CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER?

Captain America: Winter Soldier

Captain America: The Winter Soldier

Voor jullie wekelijkse What The F*ck nieuws kunnen jullie ook weer terecht bij Cineme. De kans zit er in dat topacteur Robert Redford een rol gaat spelen in een Marvel-film! Redford zou in gesprek zijn om een rol op te nemen in Captain America: The Winter Soldier, als een senior leadership role in S.H.I.E.L.D.. Voor Marvel is dit een gigantische opportuniteit, aangezien Redford in het verleden al heeft aangehaald dat hij enkel in kleine Indie-films wil spelen of in films die hij zelf regisseert. Zijn laatste rol in een grote Hollywood-film was in Tony Scott’s 2001 thriller ”Spy Game”. Aangezien de nieuwe Captain America-film recent werd omschreven als een politieke thriller, zal Redford perfect passen in S.H.I.E.L.D.

Aangezien Supreme Headquarters, International Espionage, Law-Enforcement Division in alle Marvel films voorkomt, is het misschien ook mogelijk dat Redford in andere films te zien zal zijn. Het is de gewoonte van Marvel om contracten af te sluiten die meerdere films bevatten, maar langs de andere kant is DE Robert Redford misschien een uitzondering.

Nu goed, de productie van “Captain America: The Winter Soldier” zou zo stilletjes aan beginnen met een terugkerende rol voor Chris Evans en nieuwkomers Anthony Mackie, Frank Grillo en Emily Van Camp. De broers Joe en Anthony Russo kruipen op de regisseursstoel. Een release is voorzien ergens april 2014.

Captain America: The Winter Soldier

Bron: Collider

© Cineme.be
Harald
There are no comments

Add yours