the brave little toaster

Remake voor The Brave Little Toaster?Bron: Collider

The Brave Little Toaster

Waterman Entertainment heeft de rechten gekocht op Disney’s “The Brave Little Toaster”. De film kwam oorspronkelijk uit in 1987 en gaat over – rarara… – een dappere kleine toaster en zijn vriendjes die op de queeste van hun leven gaan! Zelf kende ik de film niet, maar bekijk de trailer hieronder maar eens, het ziet er bijzonder leuk uit.

Steve Waterman is dezelfde die de Alvin & The Chipmunks trilogie in een nieuw kleedje heeft gestoken. Geen 2D meer, maar live-action gecombineerd met een berg CGI. En laat het nu net datgene zijn dat hij ook van plan is met “The Brave Little Toaster”. Van de nieuwe Alvin & The Chipmunks films wordt ik niet bepaald wild, maar het valt niet te ontkennen dat ze succesvol zijn bij een groot publiek. Dus wie weet, misschien wordt dit ook wel iets…

Cineme.be
Sven

Droomfilm: Humphrey Bogart als Batman in een existentieel schizofreen drama met Kevin Conroy als innerlijke stem. Geregisseerd door David Lynch op een scenario van Fedrico Fellini en met muziek van Hans Zimmer. Design van de filmaffiche… Edward Hopper natuurlijk.

1 Comments

  1. Haha die film speelde ze constant op ketnet :p 

Leave A Comment

Connect with Facebook