madagascar3

Poster “Madagascar 3″!Bron: animatie.blog.nl

Daarnet spraken we nog over een vervolgfilm waarop we zitten te wachten en nu kunnen we jullie de poster laten zien van “Madagascar 3“. In alle eerlijkheid niet meteen een vervolgfilm waarop ik zit te wachten.

Madagascar 3: Europe’s most wanted” is de nieuwe animatiefilm van DreamWorks, en opnieuw verlenen Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer en Jada Pinkett Smith hun klankkast aan de 3D geanimeerde creaturen uit de Madagascar wereld. Dit is hun laatste poging om terug te keren naar New York. Ze besluiten zich aan te sluiten bij een rondreizend circus, maar er loert een dierenvanger om de hoek (Frances McDormands (“Fargo”))!

Poster:
Madagascar 3

Deel drie wordt geregisseerd door Eric Darnell die ook al eerder instond als co-regisseur bij “Madagascar” en “Madagascar: Escape 3 Africa”.

“Madagascar 3″ staat gepland voor 06/06/2012, ook in 3D.

© Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Leave A Comment

Connect with Facebook