Hoffman

Philip Seymour Hoffman neemt plaats in de regiestoel voor ‘Ezekiel Moss’Bron: /Film

Philip Seymour Hoffman

Philip Seymur HoffmanPhilip Seymour Hoffman, die het momenteel druk in de weer is met “The Hunger Games: Catching Fire” en binnenkort ook te zien is in “The Master“, gaat voor de tweede keer een film regisseren.

Ezekiel Moss

Na zijn regiedebuut met “Jack Goes Boating” (2010) stort hij zich nu op “Ezekiel Moss“, een spookverhaal ten tijde van de Grote Depressie. Het scenario, dat in 2011 op de Black List van de populairste, niet geproduceerde scripts stond, werd geschreven door Keith Bunin.

De film gaat over een jonge, fantasierijke jongen die in een klein dorp woont en bevriend raakt met een mysterieuze landloper. De landloper wordt nog zelfs mysterieuzer wanneer blijkt dat deze in staat is te communiceren met de doden. Of Hoffman ook een rol zal gaan spelen, is momenteel nog onduidelijk.

© Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Leave A Comment

Connect with Facebook