Ook Douglas mag een Oscar weggeven!

Bron: THR

Douglas_MichaelNiet alle presentatoren zullen mooie vrouwen zijn zoals Emma Stone en Penélope Cruz. Want ook het monument Michael Douglas mag samen met Halle Berry, Tom Hanks en Tom Cruise één van die felbegeerde beeldjes uitreiken.

Douglas won in 1987 een oscar voor zijn prestatie in “Wall Street“. Daarnaast mocht hij een beeldje in ontvangst nemen als producent van “One flew over the Cuckoo’s nest” in 1975. En wat wat dat een prachtfilm!

Douglas is binnenkort nog te zien in “Haywire” van Steven Soderbergh, naast het ‘acteer’-geweld van Gina Carano. Daarnaast zal hij ook de hoofdrol dragen in Soderberghs Liberace film “Behind the candelabra“. De HBO bioprent draait rond de bekende pianist en de opnames zullen deze zomer van start gaan.

Ondertussen zijn dus Michael Douglas, Ben Stiller, Halle Berry, Rose Byrne, Bradley Cooper, Tom Cruise, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Tom Hanks, Angelina Jolie, Milla Jovovich, Ellie Kemper, Jennifer Lopez, Melissa McCarthy, Wendy McLendon-Covey, Chris Rock, Maya Rudolph, Emma Stone en Kristen Wiig al zeker van de partij om mensen gelukkig te maken.

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours