Nu lachen ze er toch helemaal mee?! *insert Woody lach**

Bron: Coming Soon

CharWoodyB1Films die gebaseerd zijn op klassieke getekende helden lijken langs alle kanten op ons af te komen. Na de Garfield miskleunen, de “Alvin and the chipmunks” trilogie, Yogi bear, de smurfen,… En nu is blijkbaar ook nog eens Woody Woodpecker aan de beurt. Universal Pictures en Ilumination Entertainment gaan de cartoons bewerken tot een heuse langspeelfilm. Of het zo’n vervelende combinatie wordt CGI en live-action zoals “Alvin and the chipmunks” of een volledige CGI prent is nog niet duidelijk.

De Woody is een specht met ADHD die vooral bekend werd dankzij typische lach. De specht was oorspronkelijk niets meer dan een extra personage voor een andere tekenfilm “Andy Panda“. Maar al snel werd de ‘bijrol’ populairder dan ‘Andy’ zelf.

Het script is momenteel volop in ontwikkeling, eht schrijversduo achter “Blades of Gloy” John Altschuler en Dave Krinsky werken eraan. Verder zijn er nog géén details bekend.

In alle eerlijkheid moet ik toegeven dat ik als kleine jongen ook best fan was van de ondeugende Woody, maar echt véél vertrouwen heb ik niet in films gebaseerd op dit soort bronmateriaal. Sowieso werkt de combinatie live-action en CGI, in films die zich richten op een jong publiek veelal niet! Zelfs bij een topproductie als “The smurfs” zag het er fake uit.

Zijn er Woody fans in de zaal?

© Cineme.be
Stijn
There are 2 comments

Add yours

Post a new comment