Nieuwe (officiële) hoge resolutie beelden van “The Avengers”

Bron: Cineme

Onlangs hadden we het er hier bij Cineme nog over “The avengers“. De meningen zijn verdeeld. De een verwacht er héél véél van, dit is nog nooit eerder gedaan, 4 films die in 1 groot filmspektakel bijeen komen, de ander denkt dit zal zo hard over-the-top worden, bovendien moeten ze een oorsprong-verhaal vertellen en dat zal ook al niet goed lopen (Sven is een DC-comics fan ;-)). Wie er precies gelijk zal krijgen (IK), moet de toekomst uitwijzen.

Voorlopig moeten we ons zoet houden met de stilstaande beelden. Want na de talrijke gelekte setfoto’s etc. besloten de mensen van Disney en Marvel (die nu eigenlijk dezelfde mensen zijn geworden) om een aantal officiële hoge resolutie beelden vrij te geven. Akkoord er waren al officiële beelden vrijgegeven via ‘EW’ maar deze foto’s verschenen niet in een magazine om te worden verpest met typografie. Gewoon hoge resolutie beelden uit “The avengers“, meer hoeft dat niet te zijn!

avengers-movie-image-chris-evans-01

THOR (Chris Hemsworth) (L) and CAPTAIN AMERICA (Chris Evans) (R)

avengers-movie-image-chris-evans-robert-downey-jr-1

avengers-movie-image-tom-hiddleston-01

avengers-movie-image-samuel-l-jackson-01

BLACK WIDOW (Scarlett Johansson)

avengers-joss-whedon-scarlett-johansson-set-photo-01

En we mogen wel stellen dat deze foto’s er leuk uitzien. We zijn de eerste om toe te geven dat dit soort CGI-films pulp is. Maar wij zijn ook van mening dat dit leuke pulp is! Hoe dan ook de foto met bad-ass chicka ‘Black Widow’ spreekt ons absoluut aan. Als je zo rustig kunt blijven onder een explosie, dan ben je goed bezig ;-)! Maar of ‘LOKI‘ (Tom Hiddleston) als über-villain ook zo’n goede keuze is, dat valt te bezien. In “Thor” leek het ons maar een aansteller, wat denken jullie?

De sterren uit de film zijn nog steeds Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Clark Gregg, Cobie Smulders en Samuel L. Jackson. Een exacte Belgische release-datum voor deze 3D comic-verfilming is nog niet bekend, maar we hebben wel al opgevangen dat dit wel eens 25/04/2012 zou kunnen worden.

© Cineme.be
Stijn
There are 2 comments

Add yours
 1. Sven-

  Heb ondertss Iron Man 2 gezien en ze hebben idd hier naartoe gewerkt. Vooral het compleet belachelijke einde dat Thor z’n hamer gevonden wordt…
  Ik vind Iron Man een compleet walgelijke ‘superheld’ en Thor vrij belachelijk.
  Capt Am en Black Widow lijken me oké. Heb CA niet gezien dus kan er niet veel over zeggen. Hopelijk gaan ze iets dieper in op het personage Black Widow dan in IM2, want tot nu toe is ze niet veel meer dan een stel tieten in een strak pakje; aangenaam en bijzonder sexy weliswaar, maar ook een heel plat karakter.

  Ik stel me ook vragen waar ze zich in de tijdlijn willen plaatsen, want in de huidige comics is er geen sprake meer van Black Widow. Laatste keer dat zij in het team zat was in ‘Mighty Avengers’, reeks van ’08 tot ’10. De huidige reeks onder ‘Heroic Age’ heeft de volgende line-up:

  – Thor
  – HawkEye
  – Spider-Man
  – Wolverine
  – Captain America
  – Spider-Woman
  – Iron Man
  – Maria Hill (olv)

  Voor mij laten ze dus een kans liggen om niet met Spider-Man en Wolverine in zee te gaan en Hawkeye, die een interessant origine verhaal heeft dat gemakkelijk de verhaallijn van het eerste half uur à drie kwartier in beslag zou kunnen nemen (ik ga er van een film van 2 uur uit).

  Lijkt me het equivalent van Justice League te verfilmen zonder Batman en Superman en Black Canary (die ook in JL zat, maar met de huidige reboot vd tijdlijn nog maar enkel in Birds of Prey te zien zien) te gebruiken…

 2. admin

  De film speelt zich vandaag af en ze zijn trouwens ook “Ant man vergeten”.

  Ps. Don’t you worry… na “The avengers” zal DC niet lang wachten met hun “Justice League” al vind ik wel dat ze niet echt in hun films naar een samenwerking toewerken… hoe dan ook Iron Man vind ik als karakter wat hebben eigenlijk. Van Black Widow heb je gelijk… ah ja

  Again… we shall see! 🙂


Comments are closed.