Nieuwe geruchten: Rosamund Pike!

Rosamund Pike is op dit ogenblik aan het filmen voor het vervolg op de ‘meesterlijke’ prent: “Johnny English” met de al even meesterlijke titel “Johnny English reborn”! Maar dat laat haar wel toe om voor de ene na de andere film genoemd te worden. Eerst waren er al geruchten dat ze voor de nieuwe Superman film zou meedingen naar een hoofdrol maar nu wordt ze getipt voor het vervolg op “Clash of the titans” (ookal zo’n geweldige film). Maar beide geruchten lijken het elkaar moeilijk te maken. Door de planning voor beide films zal het namelijk moeilijk, lees: onmogelijk, combineerbaar blijken. Het een lijkt dus het ander uit te sluiten!? En daarmee lijkt de mogelijkheid dat Alice Eve, zoals we voorspelden, de vrouwelijke hoofdrol in de nieuwe Superman voor haar rekening zal nemen steeds waarschijnlijker!

Of al die sequels haar carrière echt dat duwtje in de rug geven, is nog de vraag maar als er roddels circuleren dan lijkt het wel of je haar naam steeds hoort! Maar dat haar carrière in een slop zit zou een flagrante leugen zijn. Ze is gewoon op dit ogenblik nog niet echt doorgebroken in het mainstream circuit maar dit jaar komen op z’n minst al 3 films: “The Sea”, “Johnny English Reborn” en “The big year” met haar uit. Daarnaast is ze ook te zien in de nieuwe tv serie die op dit ogenblik afgewerkt wordt: “Woman in love”.

Het vervolg van “Clash of the titans” zal “Wrath of the Titans” gaan heten. Jonathan Liebesman (“Battle: Los Angeles”) zou de regie voor zijn rekening nemen en de film zal terug Sam Worthington, Gemma Arterton, Ralph Fiennes en Liam Neeson verenigen! Gegokt wordt dat de film rond maart 2012 in de zalen zal te zien zijn.

[photosmash id=11]

Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours