seyfried

Nieuwe appetijtelijke foto’s van Amanda Seyfried in “In time”Bron: Joblo.com

Op Joblo verschenen nieuwe foto’s uit “In Time” van Andrew Niccol (“Lord of war”). Op de foto’s zien we een niet onaardige Amanda Seyfried, die naast Justin Timberlake de hoofdrol speelt. “In time” is een futuristische prent waarin de rijken hun eeuwige jeugd kunnen kopen. Timberlake, die zopas een zee van tijd ontving, besluit een jonge vrouw te gijzelen omdat hij valselijk van moord beschuldigd wordt.

seyfried_01

seyfried_02

seyfried_03

seyfried_04

seyfried_05

seyfried_06

seyfried_07

seyfried_08

seyfried_09

seyfried_10

seyfried_11

Het is wel nog even wachten want de film verschijnt pas op 23/11/11 bij ons in de zalen, maar we wilden dit toch niet achterhouden. Zeker niet met het gure herfstweer voor de deur! Trouwens, als je intussen een sexy Seyfried aan het werk wil zien, is er natuurlijk nog “Chloe” om jullie zoet te houden. ;-)

© Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

2 Comments

  1. Hehe :)

  2. Appetijtelijk enough for you, Thomas? :-)

Leave A Comment

Connect with Facebook