Nemo is weer zoek geraakt, een Finding Nemo sequel!!!

Bron: THR

Andrew Stanton, Nemo's geestelijke vaderDesondanks het feit dat Andrew Stantons “John Carter”, de Disney live-action film die volgens ons eigenlijk best meer krediet verdient, Disney teleurgesteld achter gelaten heeft, krijgt de man een nieuwe kans van Disney. Want hij mag officieel terug in de regiestoel kruipen en meer nog, hij neemt opnieuw een duik in de animatiewereld. Andrew Stanton, de regisseur van “Finding Nemo“, gaat namelijk “Finding nemo 2” regisseren, de nu nog titelloze sequel, dit geheel desondanks onze parodiërende creatie hieronder.

Pixar heeft dit nog niet bevestigd, maar daar staan ze bij Pixar voor bekend. Hoe dan ook zou Stanton een concept hebben waar de studio gek van was en daar komt nog eens boven dat hij z’n strepen eigenlijk al meer dan verdient heeft. De man won oscars voor “Wall•E” en “Finding Nemo” en deze laatste bracht bijna 900 miljoen dollar op wereldwijd wat Disney’s 3de succesvolste animatiefilm ooit is. Bovendien krijgt “Finding Nemo” binnenkort ook nog eens een re-release in 3 dimensies, maar dat is voor ons land nog niet officieel bevestigd.

Finding_Nemo_2

Sowieso lijkt Disney Stanton te hebben vergeven voor “John Carter” en dat is maar goed ook want de man heeft zeker wat in z’n mars, en persoonlijk begrijp ik nog steeds niet echt helemaal wat nu precies de reden is waardoor het publiek deze film zo heeft uitgespuugd. Nu ja, het publiek heeft altijd gelijk!

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours