Morgan Freeman en Tom Cruise in “Oblivion”Bron: Deadline

Morgan-Freeman

Morgan Freeman vervoegt de cast van “Oblivion“, de film onder regie van Joseph Kosinski. De Universal Pictures film voegt met dit nieuws een grote naam aan de cast die bestaat uit Tom Cruise, Andrea Riseborough en Olga Kurylenko.

Tom_Cruise_in_zn_jonge_JarenCruise speelt de laatste man op aarde in de wereld die ei zo na onbewoonbaar is na een apocalyps. De man blijft achter om jacht te maken op aliens. Het is niet duidelijk welke rol Freeman zal spelen, maar het zou een uiterst belangrijke rol zijn.

Het script wordt momenteel herschreven door Michael Arndt, de eerste versies waren van de hand van William Monahan en Karl Gajdusek. Cherin Entertainment produceert de film samen met Barry Levine en Kosinski.

Het is al een tijdje geleden dat we de man nog aan het werk hebben gezien. Freemans laatste belangrijke rol was in “Wanted“, daarvoor speelde hij meermaals god in de “Almighty”-films.

© Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Leave A Comment

Connect with Facebook