Terwijl “LOL” in de zalen draait, dacht Miley Cyris ik ga naakt…

Bron: Jim

Soms betrap ik mezelf erop dat ik voorwaar sympathie voel voor Miley Cyrus. Het kind probeert op haar eigen weg om er te raken. En dat doet ze door mee te spelen in ogenschijnlijke lichte films. “LOL” is daarop geen uitzondering en of je nu fan van haar bent of niet, er niemand die kan ontkennen dat ze haar best doet om uit het zog van “Hannah Montana” ta raken.

In 2008 leverde ze al een fijne prestatie af als Penny in de leuke animatiefilm “Bolt“. En het zou mij niet verbazen dat Miley Cyrus ooit wel eens overtuigd in een degelijke film.

Maar of ze daar in slaagt of niet, er is ongetwijfeld niemand die zal durven beweren dat ze Miley Cyrus geen aardig ‘ding’ vinden om naar te kijken. En dat bedoelen we zo eerbiedig mogelijk, laat dat dus duidelijk zijn. Vrouwen zijn geen dingen, uiteraard niet, maar u begrijpt wel waar we naar toe gaan. We zouden onze nieuwste redactrice niet graag willen afschrikken, nog voor haar eerste artikel een feit is. 🙂


Miley Cyrus naakt

En mocht je toch niet overtuigd zijn van het ‘mooie kantje’ van juffrouw Cyrus. Dan overtuigt ze je wel met bovenstaand ‘gelekte’ foto.
Mooi, Miley, mooi!

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours