Menen ze dat nu? Nog een Sneeuwwitje film?!

Bron: First showing

HannaDit jaar mogen we 2 Sneeuwwitje films in de zalen verwachten “Snow White and the huntsman” en “Mirror, mirror“. Maar Naast deze twee verfilmingen is Disney ook al eventjes bezig aan een verfilming. En ze maakten bekend dat er een hoofdrolspeelster gevonden is voor het project getiteld “Order of Seven“. De hoofdrolspeelster is niemand minder dan up-and-coming Saoirse Ronan (“Hanna”).

“The order of Seven” draait rond Olivia Sinclair, een britse vrouw die in Hong kong vertoeft in de 19e eeuw. Wanneer een oude keizerin opduikt roept zij de bescherming in van mythische krijgers, de dwergen uit het originele sprookje. Sinclair zal samen met de dwergen terug aan de macht zien te komen.

Nu wat je ook zegt over de 3 Sneeuwwitje films al is hun basis steeds hetzelfde toch lijkt het erop dat het 3 compleet verschillende films zal worden. En zoals steeds geven we alle films een kans tot ‘proven guilty’. De regie is weggelegd voor Michael Gracey, die met deze prent meteen ook z’n regiedebuut zal meken. In de herfst plannen ze met de opnames van start te gaan, begin 2013 zou de film in de bioscopen moeten verschijnen. En daarmee hopen we voorlopig de laatste Sneeuwwitje prent gezien te hebben, niet?

© Cineme.be
Stijn
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment