regie

Meer Cannes nieuws! Scorsese ♥ Von Trier

Op het bekendste filmfestival van Frankrijk is het bekend geworden dat Scorsese en Von Trier, 2 fantastische regisseurs, met elkaar gaan samenwerken. De heren zullen werken aan een vervolg op de Von Trier film uit 2003: “The five obsctructions“.

De film uit 2003 gaat over Von trier en diens Deense Collega Jørgen Leth. Von Trier legde beperkingen op voor de montage van zijn kortfilm: “The perfect human”. De ene keer mocht geen enkel shot langer dan 12 seconden zijn, een andere keer moest de film gefilmd worden op de ‘ergste plek ter wereld’.

Hij zal nu hetzelfde doen voor Scorsese. Over wat de film moet gaan is nog niet geweten. Maar Scorsese zal dus onder leiding van Von Trier een scène of een film moeten maken met beperkingen.

© Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Leave A Comment

Connect with Facebook