Marvel denkt eraan Ant-Man test-video van op Comic-Con vrij te geven

Bron: Omelete

Ant-Man

Vanaf het moment dat Marvel’s plannen bekend werden om een verfilming te maken van Ant-Man, werd dit op veel gejuich onthaald door de fans, maar tegelijkertijd ook met veel vraagtekens. Eén van de krachten waarover Ant-Man beschikt is namelijk dat hij zich kan verkleinen tot de afmetingen van een mier. De fans waren een beetje ongerust hoe dit in film zou worden vertaald.

Naar aanleiding daarvan heeft Marvel op de San Diego Comic-Con (SDCC) een test-video vrijgegeven om de fans een eerste kijk te geven. En blijkbaar was dat een goed idee, want iedereen die dit gezien heeft is er unaniem over eens dat regisseur Edgar Wright er met glans in is geslaagd! En gezien we natuurlijk niet allemaal eventjes naar SDCC kunnen, gaan er veel stemmen op om deze video ook vrij te laten op het grote publiek.

Marvel executive Victoria Alonso: “What we showed at Comic-Con was a work in progress. We’re working on finishing it, and I think you might see it. Not sure where, but we always listen to the fans. And if the fans demand it we make sure they get it. I don’t know if we are going to post it online, but I don’t have [any reason] to believe we may not.”

En dat zal ook gebeuren. Want zoals Victoria Alonso hierboven zegt: Marvel luistert altijd naar de fans. En als zij hierachter vragen, zorgen wij ervoor dat ze het krijgen. Daarnaast meldt ze wel dat de getoonde beelden op SDCC nog redelijk ruw waren. Momenteel zijn ze bezig deze wat op te kuisen en zodra dat gebeurd is, krijgen we de beelden hoogstwaarschijnlijk te zien en zullen ze uiteraard hun weg naar deze website vinden.

Bij deze heeft Alonso ook nogmaals bevestigd dat het dus daadwerkelijk ook Edgar Wright zal zijn die de regie van de volledige film in handen krijgt.

Cineme.be
Sven
There are no comments

Add yours