kick-ass-2-poster-banner

Kick-Ass 2 banner en filmnieuws!Bron: Deadline

donald-faison

Kick-Ass 2

Donald Faison gaat gestalte geven aan ‘Doctor Gravity’ in “Kick-Ass 2″. Doctor gravity is een docent die ‘s nachts bijklust als een lokale held, gewapend met een basebal-bat-achtige paal genaamd ‘The gravity pole’. Aaron Johnson, Chloe Moretz, Christohper Mintz-Plasse en Nicolas Cage keren allen eveneens terug naar het “Kick-ass” universum.

Maar genoeg gepraat, want er is een banner verschenen van de prent. Een banner die niet al te veel prijs geeft, maar wel overduidelijk verwijst naar 2013. 2013, het “Kick-Ass 2″ jaar dus. Toch een puntje van kritiek het font van 2013 lijkt me niet echt te passen bij de titel, maar goed.

kick-ass-2-poster-banner

“Kick-Ass 2″, de sequel op Mark Millars en John Romita Jr.‘s comicbook-verfilming, een prent over gewone mensen die superheldje spelen en zichzelf voorbereiden op de komst van ‘The red mist’.

© Cineme.be
Stijn

© Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Leave A Comment

Connect with Facebook