James Gunn regisseur van Marvels guardians of the galaxy?

Bron: THR

guardians of the galaxyDe dingen gaan snel rondom Guardians of the Galaxy. Amper een maand geleden kondigde Marvel aan dat de film er zou komen, en nu is de shortlist bekend gemaakt voor mogelijke regisseurs van het project. Volgens The Hollywood Reporter staat filmmaker James Gunn bovenaan het lijstje.

James Gunn regisseerde eerder de film “Slither” en later “Super“. Geen van de films werd een groot succes aan de box office, maar deden het ook niet slecht. Verder schreef hij ook de Dawn of the Dead remake van Zack Snyder en de live action film Scooby-Doo en het vervolg.

Andere regisseurs die aan de zijde van James Gunn op het lijstje prijken zijn Peyton Reed, die “Bring It On”, “The Break-Up” en “Yes Man” regisseerde en Ryan Fleck en Anna Boden op het lijstje. Zij regisseerden “Half Nelson” en “It’s Kind of a Funny Story”.

Het oorspronkelijke scenario van de film werd geschreven door Nicole Sperling en eerder deze maand huurde Marvel Chris McCoy in om het ruimte-avontuur te herschrijven.

De ‘mogelijke’ synopsis laat zich als volgt lezen:

“A U.S. pilot who ends up in space in the middle of a universal conflict and goes on the run with futuristic ex-cons who have something everyone wants.”

Zoals gewoonlijk gaat Marvel niet in op de geruchten over de film die in augustus 2014 in première moet gaan.

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours