Iron man 3, bekijk nu op Cineme.be de eerste setfoto’s!Bron: StarNews online

Iron man 3 – setfoto’s

Deze troffen we zopas aan op het wijde web. Setfoto’s van “Iron man 3″ onder regie van Shane Black en uiteraard met Robert Downey Jr. in flamboyante hoofdrol. Naast Downey Jr. zien we ook de immer aantrekkelijke Scarlett Johansson (We Bought a Zoo, Lost in translation, The Spirit), Gwyneth Paltrow (Contagion, Glee, Country Strong) en Don Cheadle (Flight, House of Lies, Iron Man, The Guard).

De derde Iron Man rond de miljardair/playboy uit de Marvel stal komt kort er volgens jaar aan, hoe deze zich zal verhouden tov. “The Avengers” weten we nog niet maar het is wel een feit dat Iron Man 1 van de sterren was van deze laatste film.

In de foto’s zien we o.a. hoe Iron man een hele hoop heren in nette pakken en ditto dames moet redden. Ze hangen als het ware aan hem, letterlijk zelfs.

[imagebrowser id=8]

© Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Leave A Comment

Connect with Facebook