HOT TUB TIME MACHINE 2: Het filmen start deze zomer

HOT TUB TIME MACHINE 2

hot tub time machineAls filmliefhebber krijg je te maken met verschillende genres films. Het ene genre ligt je natuurlijk al wat meer dan het andere, en in iedere soort heb je goeie films, heel goeie films, fantastische films, maar helaas ook verschrikkelijk slechte films. HOT TUB TIME MACHINE behoort eigenlijk tot geen enkele van deze termen. Want er zijn maar weinig woorden die kunnen zeggen hoe slécht een film is. En jammer genoeg is HOT TUB TIME MACHINE echt wel een héél slechte film. Nu zou je denken dat de makers van zo’n film in een hol kruipen en nooit meer van zich laten horen (dat zou ik tenminste doen), maar NEEN! Ze maken gewoon een HOT TUB TIME MACHINE 2!

In de filmzalen was HOT TUB TIME MACHINE een vrij grote flop. Maar met de DVD release is eigenlijk veel meer verdiend aan de prent. En dat zal natuurlijk wel de reden zijn waarom de film uiteindelijk nog wel een klein succesje te noemen was. Wat een regisseur bezielt om van een debiele film nog een sequel te maken, blijft mijn verstand overstijgen, maar gebeuren zal het sowieso.

In juni wordt dan ook gestart met het filmen van HOT TUB TIME MACHINE 2. Rob Corddry, Craig Robinson en Clark Duke zullen hun rol weer opnemen. John Cusack daarentegen had al laten blijken geen interesse te hebben om mee te spelen in de sequel. Maar de onderhandelingen zijn nog steeds gaande, dus de kans bestaat toch nog dat Cusack ook gewoon terugkeert. Als hij daarvoor ook nog eens een aardige som zou krijgen, zal hij misschien wel helemaal overtuigd zijn.

Voor wie HOT TUB TIME MACHINE (de eerste film dan) nog niet zou gezien hebben, raad ik hem dus zeker NIET aan. De titel op zich zegt genoeg en zegt eigenlijk ook alles over de film. Mocht je ondanks alles toch nog de film gaan kijken, kan deze trailer je misschien toch nog op andere gedachten brengen:

http://youtu.be/_TXNEE6SaoI&w=576

Bron: Collider

© Cineme.be
Thomas
There are no comments

Add yours