Exit ‘Iron Patriot’ + “Iron man 3” the game!

Bron: Latino Review

Enkele weken geleden kwamen we via SuperHeroHype op het spoor van de Iron Patriot op de filmset van “Iron man 3“. Toegegeven wij zijn allerminst bekend met de wereld van “Iron man” en echt razend-enthousiast waren we niet (wij hebben de 2 films gezien, maar dat is het dan ook). ‘War Machine‘ kenden we nog net wel maar die ijzeren chauvinist was ons eigenlijk onbekend.
iron war machine patriot
Maar nu ontkent Latino Review dat De ‘Iron Patriot’ effectief te zien zal zijn in de derde set. Blijkbaar zou dit een pimped out, chromed out, star-spangled-banner-style versie zijn van Don Cheadle’s personage War Machine alias James Rhodes. Want wie de vorige films heeft gezien weet dat War Machine van de Amerikaanse overheid is en als zij iets in handen krijgen, tjah dan krijg je een metalen captain america met meer geweren. De foto hiernaast is dan ook het resultaat van die ene huisvormgever die de Amerikaanse overheid al rijk is sinds de jaren 1800.

De productie is onlangs officieel van start gegaan in Noord-Carolina. Na enkele weken in de VS te hebben vertoefd, vertrekt het gezelschap naar China om daar de boel op te blazen. We mogen “Iron man 3” rond april 2013 in onze bioscopen verwachten.

Maar wacht, er is meer! Want Game4me komt met de eerste geruchten op de proppen over de mogelijke ontwikkeling van een “Iron man 3”-computerspel. Met veel plezier verwijs ik jullie toch even door naar m’n jonge collega’s! Klik hier!

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours