Max_landis

Er is al een schrijver gevonden voor “Chronicle 2″!



Bron: Deadline

Max Landis is de auteur van “Chronicle“, de kleine film die maar liefst meer dan 100 miljoen dollar opbracht. In “Chronicle” zien we Dane DeHaan, Alex Russell en Michael B. Jordan aan het werk. De prent volgt 3 studenten die per toeval superkrachten krijgen, maar ze krijgen geen vat op de krachten en al snel ziet de situatie er grimmiger en grimmiger uit.

chronicle_slice

Universal Pictures en Imagine Entertainment kochten al een hele tijd geleden de rechten voor “Amnesty”, Ron Howard zou de film in goede banen gaan leiden. Landis is goed bezig zo eenvoudig is het, de man mag nu dus ook het script schrijven voor het vervolg van “Chronicle”. En alsof dat nog niet voldoende is kocht Disney ook nog eens een titelloze avonturenfilm van ‘s mans pen.

© Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Leave A Comment

Connect with Facebook