Emily Blunt in “All you need is Kill” met Tom Cruise!

Bron: Variety

Emily BluntEmily Blunt gaat opnieuw de sci-fi toer op. De ster uit “The adjustmen bureau” en het aankomende “Looper” is in gesprek om naast Tom Cruise de vrouwelijke hoofdrol te dragen in “All you need is Kill“. De sci-fi actiefilm van Doug Liman, die geschreven werd door Dante Harper en Joby Harold, is gebaseerd op een strip van Hiroshi Sakurazak.

De prent draait rond een alien-bestrijdende soldaat (Cruisde) die gedood wordt, maar wel de laatste dag van z’n leven opnieuw en opnieuw blijft bleven. Maar hierdoor wordt hij steeds beter en beter en lijkt het erop dat hij wel eens z’n lot zou kunnen veranderen. Als je de plot leest, springt “Source Code” in gedachten, niet?

Emily Blunt is nog te zien in “Salmon Fishing in Yemen” en in “The five year engagement” en zal wss. gestalte geven aan het personage dat geïnspireerd is op ‘The bitch of war’. Ook T.I. zou op een of andere manier verbonden zijn aan dit project, al zijn dit nog geruchten en moeten we toegeven dat we de man amper kennen dus dit ons noch warm noch koud maakt.

“All you need is kill” lijkt een taaie sci-fi prent te worden, past Emily Blunt in dit plaatje volgens jullie?

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours