frankenweenie_small

Eerste beelden + poster van “Frankenweenie”!Bron: Yahoo! movies

Tim Burton is dé held van de stop-motion animatiefilm. “The Nightmare before Christmas” is een kunstwerkje dat nog steeds razend populair is. “Frankenweenie” is ietsje anders dan z’n vorige twee stop-motion langspeelfilms aangezien het hier een remake betreft van zijn eigen langspeelfilm en volledig in zwart-wit zal zijn. De film zal later dit jaar verschijnen in z’n volle 3 dimensies.

Poster:
Frankenweenie_Teaser

In de film maken we kennis met de jonge Victor en diens hondje Sparky, maar wanneer het hondje sterft na aangereden te zijn, brengt Victor hem weer tot leven dankzij het wonder van de elektriciteit. Al snel ontdekt Victor de duistere zijde van de medaille.

Eerste trailer voor “Frankenweenie”:

De stemmencast bestaat uit Winona Ryder, Catherine O’Hara, Martin Short, Martin Landau, Conchata Ferrell, Atticus Shaffer, Charlie Tahan, Tom Kenny, …

© Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Leave A Comment

Connect with Facebook