happy-feet-two

Dit is de Vlaamse stemmencast voor “Happy feet 2″…

Bron: De morgen

happy-feet-two-posterDe Vlaamse stemmencast van “Happy Feet 2” is bekend gemaakt. De film, het vervolg op “Happy Feet” draait rond de pinguïn Mumble. In de eerste film leerde Mumble het zingend volkje der pinguïns dansen. In de tweede film maken we kennis met de zoon van Mumble terwijl de pinguïns opnieuw in gevaar lijken te komen.

Mumble wordt ingesproken door Gilles De Schryver, Gloria krijgt op haar beurt de stem van Eline De Munck. Daarnaast spreken ‘de Neveneffecten’ ook elk een stem in: Rinaldo (Jelle De Beule), Raul (Jonas Geirnaert), Lombardo (Koen De Poorter) en Nestor (Lieven Scheire).

De overige stemmencast bestaat uit Tom Van Bauwel, Kapitein Winokio (Winok Seresia), Günther Lesage, Ben Segers, Herbert Flack, Katrien Devos, Hans De Munter, Gene Bervoets en Wendy Van Wanten.

“Happy Feet 2″ danst zijn weg naar onze zalen vanaf 30 november 2011, in 3D en in 2D.

© Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Leave A Comment

Connect with Facebook