Cineme.be nog een exclusief Harry Potter-fragment!

Bron: Warner Bros.

Met gepaste trots mogen we jullie NOG een exclusief fragment laten zien. Naar aanleiding van de DVD/BLU-RAY release van de laatste Harry Potter film, gaf Warner Bros. ons exclusief, 2 nooit eerder vertoonde clips om met jullie te delen.

Gisteren toonden we jullie al een fragmentje waarin Daniel Radcliffe een onthulling maakt, dat kun je HIER terugvinden. En vandaag blinkt Dan. Radcliffe in z’n vel van trots terwijl hij zichzelf uitroept tot actieheld.

51YeREWzRvLHet is mooi om te zien hoe hij oprecht geluk uitstraalt met wat ze aan het doen zijn en bereikt hebben. De saga is iets om fier op te zijn. Van kinderfilms groeide het, mede dankzij Alfonso Cuarón, met z’n publiek mee naar een filmsaga die jong en oud aanspreekt. Knap staaltje cinema, en dat knappe staaltje kan van jouw worden vanaf 16 november, het is nog enkele dagen wachten dus! Want dan verschijnen de films in de winkelrekken. En ik kan puur op wat ik nu voor me heb liggen zeggen dat ze geen moeite hebben gespaard om van de DVD/BLU-RAYS iets moois te maken. Ik ben een Harry Potter fan, dat geef ik grif toe, maar nog veel meer dan de vorige films pronkt de laatste echt wel in m’n kast!

Maar goed het begint teveel te lijken op een promo-praatje. En daar zijn jullie niet naar hier voor gekomen. Jullie willen uiteraard het fragment zien, waar we al een tijdje over praten op Facebook. De onthulling gisteren was de moeite maar dit is ook heel fijn. En dit allemaal en nog veel meer is terug te vinden op de DVD/BLU-RAY van “Harry Potter and the deathly hallows – part 2“!

Dit fragment kreeg als titel: “Harry return to Hogwarts 1” mee:
[jwplayer config=”Custom Player” mediaid=”13200″]

© Cineme.be
Stijn
There are no comments

Add yours