cinebabe_clash

Cineclash (filmbabes): Megan Fox versus Mila Kunis

Bron: Cineme.be

Tijd voor de eerste Cineclash!

We trappen af met populaire (alhoewel; waarschijnlijk niet bij Steven Spielberg) actrices Megan Fox en Mila Kunis. Wie verdient het volgens jou om bekroond te worden tot Cinebabe?
Stem nu op de poll die zowel op de Facebook-page als op de homepage te vinden is.

Wil je echter weten wat voor vlees je in de kuip hebt, lees dan eerst ons Cineclash-artikel waarin we wat meer vertellen over beide dames.

megan_Fox

Megan Fox

De 25-jarige Megan Fox is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar sekssymbool. Een foto van deze vamp in bikini doet menig mannelijk volk op hol slaan. Haar bekendheid verwierf ze voornamelijk dankzij haar rol in de populaire actiereeks “The Transformers”. Geen Transformers zonder Megan, zo dachten we… Totdat de vrouw met het ‘goddelijke lijf’ regisseur Michael Bay met Hitler vergeleek. Dit schoot hem in meerdere verkeerde keelgaten en Bay besliste prompt (ingefluisterd door Spielberg) om Megan te laten vervangen door een andere bevallige actrice, Rosie Huntington-Whiteley.
Daarnaast vertolkte ze in vele andere (bijzonder matige) films een rol(letje), zoals in “Jennifer’s Body”. Jammer genoeg werd deze film geen succes, niettegenstaande Megans rondingen overvloedig in beeld verschenen.

Zoals elke actrice heeft ook deze babe haar kuren en vreemde gewoontes. Zo choqueert ze graag met opmerkelijke uitspraken, à la “ik ben biseksueel, maar zal nooit ’n relatie aangaan met een vrouw”.
Ook haar tattoos zijn een veel besproken onderwerp aan de toog. Het lijkt alsof ze haar hele levensverhaal vereeuwigd heeft op haar lichaam. Maar blijkbaar ziet ze nu af van haar vroegere beslissing en wil ze af van haar talrijke tattoos, iets wat we alleen maar kunnen toejuichen. Op die manier lijkt het alsof ze meer en meer naar een volwassen persoon evolueert. Dit liet ze ook in verschillende interviews blijken door haar kinderwens met de buitenwereld te delen. Zo zie je maar, ook een babe wordt ooit een kranige oude dame…

Mila-Kunis

Mila Kunis

Deze rondborstige babe kwam ietwat toevallig in de filmwereld terecht. Op zevenjarige leeftijd verhuisde ze van Oekraïne naar Amerika. De eenzaamheid eiste haar tol en op een dag schreef ze zich in in een acteerschool voor kinderen om wat vrienden te maken. Daarna werkte ze zich in sneltempo op en speelde reeds op 14-jarige leeftijd  Jackie in “That 70’s Show”. De bekende heuvels van Hollywood maakten niet veel later kennis met het imposante lichaam van deze wulpse dame. Mila Kunis spreekt ook al verschillende jaren de stem in van Meg in “Family guy“.

Haar populariteit scheerde hoge toppen. Langs alle kanten werd ze aan haar armen en borsten (door Justin Timberlake tijdens de MTV Awards) getrokken om een rolletje te vertolken.  Met Justin Timberlake had ze overigens een vurige seksrelatie in “Friends with Benefits”. Wat is die Justin toch een gelukzak ;-).

Of Kunis het kan halen van de immens populaire Megan Fox moet nog blijken, maar wat we wel weten is dat ze zich graag in haar zetel nestelt en wat tv kijkt, ze niet terugdeinst voor plastische chirurgie, ze twee verschillende oogkleuren heeft en dat ze nog nooit in haar leven gedanst had toen ze begon met de opnames voor “The Black Swan”. Een ietwat eigenaardige madam dus, maar dat siert haar!

Nu is het aan jullie om te bepalen wie onze CineBabe wordt. Binnen twee weken kunnen jullie de uitslag spotten in een nieuw artikel en gaan we meteen van start met een nieuwe CLASH!

Megan Fox of Mila Kunis

View Results

Laden ... Laden ...

© Cineme.be
Bert en Stijn
 • bertle

  stemmen, hé mannen 😀

 • Koekie

  Definitely not Megan Fox 🙂

  • Dan is de keuze snel gemaakt 😉

   • Koekie

    Indeed. Volgende keer wat minder typische ‘babes’? Penelope, Zooey Deschanel, Carey Mulligan ofzo? En ook wat mannen hé voor ons vrouwen 🙂

   • bertle

    Bedankt voor de suggesties, Koekie! We hebben ze genoteerd! We hebben afgetrapt met bekende babes, maar zullen ook minder bekende behandelen, hoor ;). Wees daar maar zeker van :). Bedankt voor je enthousiasme!

   • Bovendien is het niet de bedoeling dat het alleen maar personen zijn en stonden ook ‘hunks’ op de menu. Naar het schijnt, kijkt bert er naar uit.

   • bertle

    Hé, gij snoodaard 😀 Ik heb daar juist niets over gezegd 😛 Is dat niets voor jou, meneer de hoofdredacteur? 

   • Koekie

    Enthousiasme ja, ik vond dat de vrouwelijke Cineme-bezoekers zich ook wel eens mochten laten horen 🙂 en nu we toch bezig zijn met suggesties: liefst geen al te afgelekte ‘hunks’, geef mij maar een Michael Fassbender, Javier Bardem, Alexander Skarsgard of Joseph Gordon-Levitt ;).

 • Yves

  megan mag toch wel aan mijn deur komen bellen zene. als jullie ze niet moeten hebben ik zal wel open doen en binnenlaten

  • Tommy

   Meer zelfs… als ze per definitie haar sloefkes onder mijn bed wil zetten, mag ze dat van mij ook hoor ; ).

 • Mila Kunis, no doubt 🙂

 • Sven_Cineme

  “en wil ze af van haar talrijke tattoos, iets wat we alleen maar kunnen
  toejuichen. Op die manier lijkt het alsof ze meer en meer naar een
  volwassen persoon evolueert”

  Dat moet je me toch even toelichten hoor Bert…