charlie

Charlie’s angels keert terug…

Charlie’s angels keert terug naar zijn roots: de tv. ABC heeft zopas een 1-uur-durende piloot aflevering ingeblikt. De klassieker uit de jaren 70 krijgt uiteraard een modern jasje en speelt zich af, net als Dexter, in Miami. Het script vloeide uit de pennen van Alfred Gough en Miles Millar, executive producer van dienst is Leonard Goldberg, Drew Barrymore (de ster uit de films) en Nancy Juvonen.

Charlie's angels 1976

Na de vele film remakes nu dus opnieuw een remake van een tv-klassieker. Ik zeg opnieuw want onder andere 90210 onderging reeds ditzelfde lot.
Interessant genoeg wou geen enkel netwerk de serie: “Wonder woman” nieuw leven in blazen. David E. Kelley had voor Warner Bros. een piloot aflevering afgewerkt. En dit terwijl de gelijkenissen (zelfde periode, vrouwelijke hoofdrol) wel duidelijk aanwezig zijn. En ik ben er rotsvast van overtuigd dat er potentieel in “Wonder Woman” zit. Al was het maar omdat “Wonder woman” veel meer oog had voor een degelijk kostuumontwerp!

Wonder Woman

Geen remake voor Wonder Woman, helaas, maar wel groen licht voor Charlie’s angels!

Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

Leave A Comment

Connect with Facebook