alexa-vega-instagram

Alexa Vega is een grote meid geworden in “Machete Kills”!

Bron: Alexa Vega’s Twitter

Movie_spy_kids_alexa_vegaRobert Rodriguez nam destijds Alexa Vega op in z’n cast voor “Spy Kids“. Daarnaast was ze ook te zien in die verschrikkelijke 4de Spy Kids film, maar kleine meisjes worden groot en Alexa Vega kent Rodriguez ondertussen al vrij goed en dat werkt natuurlijk ook omgekeerd. Hoogstwaarschijnlijk kreeg ze daarom de rol aangeboden als KillJoy in de aankomende sequel voor “Machete“, “Machete Kills“, alsof hij dat in de eerste film niet heeft gedaan.

Maar het kleine meisje is naast groot ook een fervent twitteraar en zo bereikte onderstaande foto ons (met vertraging). Het is een eerste blik op haar personage en haar outfit. En laat ons eerlijk zijn het kleine meisje is groot geworden.

alexa-vega-full

In de sequel wordt Machete, een ex-federale, gerecruteerd door de Amerikaanse overheid om de snode plannen van een wapenhandelaar (Mel Gibson) te dwarsbomen. Naast Mel Gibson, Alexa Vega en Danny Trejo zien we ook nog Michelle Rodriguez, Demian Bichir, Amber Heard, Sofia Vergara, Zoe Saldana en Charlie Sheen.

Een Belgische release datum is op dit ogenblik nog niet bekend maar u mag erop berusten dat we dit voor u op de voet opvolgen.

© Cineme.be
Stijn