Cineclash

Cineme presenteert: “Cineclash”!

Bron: Cineme.be

Wij van Cineme.be willen onze lezers zo rijkelijk mogelijk verwennen met overheerlijke en interessante rubrieken. Daarom kondigen wij jullie vol trots onze nieuwe rubriek Cineclash aan. In deze tweewekelijks terugkerende rubriek zullen we o.a. volgende thema’s behandelen: actrices, acteurs, de meest geroemde auto’s die ooit een rolletje in een film gespeeld hebben… We zullen elk thema bespreken en telkens twee zaken of personen tegenover elkaar plaatsen en beoordelen. Wanneer we rond zijn met een thema is het tijd voor een nieuw Cineclash-onderwerp. We trappen af met CineClash: de ‘babes’.

cineclash_logo

Een goed scenario is uiteraard onontbeerlijk om een kwalitatieve film op het witte doek te toveren. Toch zijn er ook andere factoren die een film al dan niet aantrekkelijk maken. ‘Filmbabes’ bijvoorbeeld ;-). Steevast proberen regisseurs een middelmatig scenario te verdoezelen door een babe met een welgevormde voorgevel aan de film toe te voegen. Het leek ons dan ook een goed plan om met het vrouwelijk schoon te beginnen, lees: de hormonen van onze jongste redacteur Bert nog wat meer aanwakkeren. Bert onderzoekt dan, op basis van verschillende criteriapunten, welke actrice mag bekroond worden tot de winnares van de Cineclash.

Maar ook jullie zullen jullie mening mogen laten gelden, door middel van een poll die elke twee weken op Facebook en op de homepage van Cineme.be zal verschijnen. Zoals gesteld zal Bert van start gaan met twee babes uit Tinseltown. Hou onze site dus maar in de gaten, want weldra start de eerste CLASH!

Vorig jaar kwamen Johnny Depp en Charlize Theron nog naar voor als zijnde de mooiste acteur/actrice, hoe mooi deze mensen ook moge wezen. Tijd om het dit jaar eens wat uitgebreider te onderzoeken!

© Cineme.be
Bert
  • bertle

    Wie kijkt er hier naar uit ;)? Iedereen, neem ik aan :).

  • Koekie

    Als ik naar de tags kijk, hoop ik wel op iets beters dan Jessica Alba en Megan Fox. Penelope FTW!